Om mig

Mit navn er Laura (f. 1989), jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet, gift og mor til to.

Jeg har specialiseret mig inden for familiedannelse og forældreskab, og brænder for det terapeutiske arbejde indenfor dette felt. At blive gravid, føde børn, blive forældre og skabe en familie, kan være fuld af store følelser og udfordringer, som man som individ eller par kan have brug for hjælp til at bearbejde. Samtidig indeholder denne livsperiode også et kæmpe udviklingspotentiale, der kan forene fortid, nutid og fremtid i en positiv og meningsfuld retning. Det vil jeg gerne hjælpe med.

Gennem mit professionelle virke – og også på egen krop – ser jeg gang på gang, hvilken afgørende forskel psykoterapi kan have for menneskers trivsel. Det er et arbejde jeg går til med stor ydmyghed og respekt for det mod, det kræver at bede om hjælp og åbne op om sårbare dele af sin tilværelse.

Tryghed er kernegrundlaget for terapeutisk bedring. I vores samtaler bestræber jeg mig således altid på at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor jeg møder dig dér hvor du er, med åbenhed og oprigtig nysgerrighed.

Tilgang og metode

Fagligt tager jeg primært afsæt i den tilknytnings- og mentaliseringsbaserede tilgang, og er efteruddannet i Emotionsfokuseret terapi.

Dertil er jeg skolet i kognitiv adfærdsterapi og metakognitiv terapi.

Det ovenfor beskrevne er min foretrukne tilgang og metoder. Det er dog vigtigt for mig at påpege, at mennesket kommer før metoden. Derfor vil jeg altid tilpasse min tilgang efter din situation og dine udfordringer, i tæt samarbejde med dig.


Det kan endvidere være rart for dig at vide at jeg har tavshedspligt og arbejder efter de etiske retningslinjer for nordiske psykologer. Dertil modtager jeg kontinuerligt supervision og egenterapi, samt deltager i relevante kurser og anden efteruddannelse.

Book en tid hos Laura

Kontakt Laura