Mit navn er Sofie, jeg er 30 år og uddannet psykolog fra Københavns Universitet.

Jeg er specialiseret inden for overgangen til forældreskabet, hvor jeg har fordybet mig i emner som efterfødselsreaktioner, traumatiske fødselsoplevelser, ensomhed, parforholdet – når to bliver til tre, ufrivillig barnløshed, mindfulness til gravide, identitetsforandringer i og har været optaget af, hvorfor så mange forældre i dag er udbrændte, oplever skam, skyldfølelse og følelser af ikke at gøre det “godt nok”. Jeg brænder meget for forældres trivsel og er så glad for at kunne tilbyde samtaler i Familieværk. Jeg har praktisk erfaring med at arbejde med forældre og spædbørn bl.a. fra jeg var tilknyttet et forskningsprojekt på Center for tidlig indsats og familieforskning på Københavns Universitet, samt erfaring med forskellige psykologiske problemstillinger fra min tid som studenterterapeut i hhv. en metakognitiv og en kognitiv psykologklinik, som frivillig i kvinderådgivningen Brunhilde og senest som selvstændig psykolog med fokus på forældreskab og familiedannelse. 

Jeg ønsker at skabe et trygt rum for dig, hvor der er plads til at dele lige dét, der fylder for dig lige nu. Det kunne eksempelvis være, hvis du er i tvivl om, om  du vil være forælder, oplever ufrivillig barnløshed, har oplevet abort eller graviditetstab, har haft en svær graviditet, har haft en traumatisk fødsel, har fået en efterfødselsreaktion eller blot har brug for støtte i at navigere i alle forandringerne eller følelserne. Det kan også være, at du oplever manglende trivsel, men ikke nødvendigvis ved, hvad det skyldes, så kan vi sammen finde ud af, hvordan jeg bedst muligt kan støtte og hjælpe dig. Vi tager altid udgangspunkt i din situation og dine problematikker, og selvom mit terapeutiske udgangspunkt er funderet i metoder som metakognitiv terapi og compassionfokuseret terapi, så vil jeg altid tilpasse min tilgang til dine udfordringer og i samarbejde med dig. 

Hvis du overvejer et terapiforløb hos mig, så tilbyder jeg også en gratis, uforpligtende forsamtale over telefon á 15-20 min. Du skal også vide, at jeg har tavshedspligt og arbejder efter de etiske retningslinjer for nordiske psykologer samt modtager kontinuerlig supervision.